Høy kunnskap, erfaring og mye humor

Foredrag

"Solfrid formidler med energi, kunnskap og humor. Hun har en spesiell evne til å skape engasjement i salen. Hennes store erfaring fra lederrollen, kunnskapen om hva som påvirker mennesker, og innsikten i samfunnsutviklingens påvirkning på norsk arbeidsliv, gjør at foredragene hennes er relevante, tydelige og lette å relatere til egen hverdag" 

 Jeg holder flere ulike typer foredrag - og kan skreddersy etter dine ønsker; motivasjons- og inspirasjonsforedrag, innlegg om ledelse, kommunikasjon, rekruttering, endringer, salg og service med mer.

Inspirasjons- og Motivasjonsforedrag


Det er enkelt å snakke om hva som kjennetegner et godt arbeidsmiljø og "idealene" våre, men hva skal til for at medarbeiderne eller lederne virkelig ønsker og evner å gjøre ting litt annerledes? Jeg holder ulike inspirasjons- og motivasjonsforedrag om jobbengasjement, tillit, ansvar og kommunikasjon - og hva som kreves og skal til. Jeg ønsker å skape latter, bruke gjenkjennelige historier og eksempler - og gi medarbeiderne lyst til å gjøre litt mer av noe og litt mindre av noe annet etter foredraget. Jeg tilbyr foredrag som "6,5 tips til å være en litt bedre utgave av deg", "Med kunden som øverste sjef" og "Om å være litt mer forelska".

Hva sier en oppdragsgiver?


"Innlegget til Flateby for 400 ansatte hos oss var storveis og spot on. Veldig bra!!"

Thale Kuvås Solberg, Head of Proffessionals, POWEL

Ledelse og Kommunikasjon


Kan ledere basere seg på tillit og likevel ikke miste kontrollen? Hva sier nyere forskning om ledelse som fungerer, og hvordan gjør man det i praksis? Jeg har jobbet som leder og toppleder selv i mange år, og er blant annet referert til som nestor i verdibasert ledelse på BI. Mine lederforedrag er basert på empiri og vitenskap - men jeg ønsker også å bruke humor, eksempler og gode historier i mine presentasjoner og foredrag - om hvordan vi med enkle grep kan bli litt bedre ledere. Foredragene har vekt på verdibasert ledelse, tillit, prestasjoner, arbeidsmiljø og lederkommunikasjon, og skreddersys etter dine ønsker.


Hva sier en oppdragsgiver?


"Flateby leverte et strålende bidrag til vår samling. I tillegg til betydelig kompetanse og erfaringer som gir troverdighet, er hun er en rå formidler, og salen følte akkurat passe på en liten klump i magen knyttet til eget lederskap - men med en smil om munnen - helt perfekt!"

Marius Myhre, CEO 
Widerøe Ground Handling

"Hvorfor skal vi det? Det går jo så bra!"


Før var det å håndtere endringer - som leder eller medarbeider enklere; prosjektet gikk over lang tid, fra A til Å. I en moderne, rask verden kommer endringene kjappere. Vi må snu oss mye hurtigere, og når man har kommet et stykke på veien i endringsprosessen, er plutselig forutsetningene endret. Det kreves andre mål, og midt oppi dette står ofte trygghetssøkende ledere og medarbeidere som synes endringer «gjør litt vondt». I  foredrag om endringer gir jeg innsikt i hvorfor endringer gjør litt vondt, og konkrete tips til hva vi kan gjøre litt mer av for å skape en endringskultur; fra et leder eller medarbeiderståsted.

Hva sier en oppdragsgiver?


"5,91 av 6 i evalueringen fra deltakerne på Kreditorforeningens Fagseminar. Flateby holdt to ulike foredrag - skåren gjelder både innhold og presentasjon"

Espen Melby, markedssjef
Kreditorforeningen


Se siden "Sagt om Solfrid" for flere sitater ;)