"Norges beste foredragsholder"

"Sagt om Solfrid"
Sitater fra oppdragsgivere

Her er noen av de mange, flotte tilbakemeldingene jeg har fått de siste årene. Jeg har flere referanser på kurs, lederutvikling og arbeid med kulturreiser og arbeidsmiljø. Ta kontakt med meg hvis du ønsker tilgang til disse.

Marius Myhre

CEO, Widerøe Ground Handling

"Flateby leverte et strålende bidrag til vår samling. I tillegg til betydelig kompetanse og erfaringer som gir troverdighet, er hun er en rå formidler, og salen følte akkurat passe på en liten klump i magen knyttet til eget lederskap - men med en smil om munnen - helt perfekt!"

Mari Børte Carstens

Møller Bil

"Solfrid Flateby er et fyrverkeri av en foredragsholder. Hun skaper god energi og jeg opplevde henne som faglig sterk, ærlig og ekstrem dyktig på kommunikasjon. Hun sier det som det er - og det er helt nydelig!"

Thale Kuvås Solberg

Head of Proffessionals, POWEL

"Innlegget til Flateby for 400 ansatte hos oss var storveis og spot on. Veldig bra!!"

Irene Dybdal

Hepro

Strålende og inspirerende foredrag på rekrutteringskonferansen i Bodø! Innlegget var dagens beste - og hurra for bevisstgjøring.

Laila Grymyr

OBOS

Vi var utrolig fornøyde med Flatebys bidrag. Vi har fått masse positive tilbakemeldinger fra kundene våre.

Johanne Mosti Borøy 

Jobbnorge

"Et fantastisk foredrag på Rekrutteringskonferansen vår.
Det var helt magisk! Vi var veldig fornøyde. ."

Jill Andersen

Fjordkraft

"To flotte og lærerike dager; både avdelingsworkshop og kurs i presentasjonsteknikk. Det har vært mye inspirasjon, wake-up calls 😊, og muligheter til forbedringer - både personlig og kollektivt. Veldig bra! 😊."

Espen Melby

Markedssjef, Kreditorforeningen 

"5,91 av 6 i evalueringen fra deltakerne på Kreditorforeningens Fagseminar. Flateby holdt to ulike foredrag - skåren gjelder både innhold og presentasjon"

Hege Johannessen,

Confex

Solfrid Flateby holdt kurset «Lederkommunikasjon som virker» over to fulle dager for oss. Hun fikk karakteren 6 i snitt (skala 0-6) på evalueringen fra lederne som deltok.

Erik Bakke

Aurskog-Høland Kommune

"Solfrid kan varmt anbefales som foredragsholder og konferansier. Hennes unike evne til å nå inn til og engasjere publikum på må oppleves. Med et brennende engasjement, profesjonalitet og humor inspirerer Solfrid publikum."

Tone Pettersen Olden,

Trondheim Renholdsverk

Dette er det beste kurset jeg har deltatt på! Stor takk til foredragsholder/instruktør Solfrid Flateby for fantastisk gjennomføring. Kursholderen utfordret hver og en av oss på måten vi utøver kommunikasjon, og hvordan vi kan bli den beste utgaven av oss selv i møte med våre medarbeidere, som alle har ulike behov. Jeg gleder meg til å prøve ut ulike tips fra kurset i praksis. Dette kurset vil jeg varmt anbefale til mine lederkollegaer!
 

Arne Habbestad

Fjordkraft

"Kurs i presentasjonsteknikk med Solfrid var en lærerik opplevelse. Svært praktisk tilnærming, hvor alle deltakerne fikk være aktive store deler av kurset. Slik lærte vi mye også av hverandre. Teorien kom i passende mengder, var tett knyttet opp mot de praktiske oppgavene, og føltes nyttig. Ikke minst er det ekstra gøy å lære når kursholderen er blid og engasjert - det smitter over. Jeg sitter igjen med et tydelig bilde av mine forbedringsområder, men også mine styrker. Kan absolutt anbefales!"

Tone-Christine Nilsen 

Nilsen Event

"Vi har brukt Solfrid Flateby som foredragsholder på flere kick off og arrangementer. Våre kunder er veldig fornøyd! Vi gleder oss til neste anledning. "

Unn Strand Engen

MASKE

"Solfrids innlegg på vår årlige Maske kick off var «outstanding». Vi ble «blåst» bakover i stolene av et energisk, direkte, inspirerende, tankevekkende smell: Solfrid! Tusen takk!"

Bodil Espeland

PlanB

"Jeg har deltatt på flere ledersamlinger med Solfrid Flateby. Jeg opplever at hun evner å sette agenda og samtidig justere kunnskap og metodikk til oppgaver og utfordringer i vår hverdag. Det gjør teorien praktisnær og anvendelig, og læringskurven blir bratt. Og så lager hun en varm og humørfylt stemning rundt veiledningen, som skaper positiv energi i arbeidet ut i organisasjonen."

Anna Holshagen

MyNewsDesk

"Solfrid formidler fag og kunnskap med en god dose humor og med et gripende engasjement. Workshops med Solfrid har vært månedens høydepunkt og vi ønsket oss mer etter hver økt. En herlig sammensetning av faglig tyngde og gode praktiske oppgaver og eksempler formidlet på en lettbeint måte. Takk for hjelpen, Solfrid!"

Nina Strøm Madsen

Plan- og Bygningsetaten, Oslo Kommune

"Strålende og som et frisk pust; Solfrid formidler svært så interessant lærdom med humor, og på en måte som gjør hennes viktige tips for god kommunikasjon enkle å omsette til praksis."

Ilhana Hadzic

MND

"Solfrid har en evne til å formidle på en måte man sjelden møter på. Hun er engasjerende, sprudlende og morsom. Men samtidig saklig, klok, direkte og gir deg virkelig en tankevekker. Jeg er sikker på at hun kan motivere og inspirere absolutt alle!"

Abib Moh

Eieindomsmegler1

"Flateby er helt rå ❤️ Norges beste foredragsholder!"

Kari Bakken

Direktør Storkunde / Fjordkraft

"Vi har benyttet oss av Solfrid ved flere anledninger - alltid en innertier!"

Stine Bugge

Lillestrøm Kommune

"Solfrid skapte super stemning på vår fagdag. Hun viser faglig tyngde, og er samtidig svært motiverende gjennom praktiske råd og eksempler. Tida fløy avgående og jeg ønsket meg mer! Anbefales!"

Tommy Hoff Ødegård

Divisjonsdirektør / Personalhuset

"Metodikken Flateby har laget sikrer god involvering og eierskap i HELE organisasjonen, og gir gode samtaler og diskusjoner. Vi er blitt veldig glade i prosessene Solfrid Flateby har gjennomført og gitt oss gjennom de ulike skreddersydde dukene; de har hver for seg gitt veldig gode øvelser for oss."

Mariann Ødegård

Innovasjonsdirektør / NEO

"Vi bruker Solfrid Flateby som foredrags- og kursholder. Med høyt engasjement og sterk fagkunnskap formidler hun budskap på en måte som gir alle stort utbytte. Verktøyet «arbeidsduk / verdiduk» som hun skreddersyr for oppdragsgivere fungerte meget godt; Motiverende, samlende, enklere å få absolutt alle med i diskusjonene, og den gjør det mye enklere å jobbe konsentrert med vanskelige tema. "

Kirsti Trollsås

Oslo Universitetssykehus

"Solfrid Flateby briljerte med sitt foredrag om kommunikasjon under «Fag på fredag». Hun har et smittende engasjement, byr på seg selv og deler mesterlig av sin kunnskap og erfaringer. Solfrid har en unik evne til å inspirere og motivere oss alle til å bli bedre utgaver av oss selv. Ikke rart hun er en av Norges beste foredragsholdere. "